Een foto, een blijvende herinnering. Dat is wat ik voor jullie creëer. Over 1 jaar, 5 jaar, 20 jaar. Iedere keer als je je fotoalbum bekijkt, kijk je naar een mooie herinnering. 

En wie ben ik dan? Ik ben Jitske, getrouwd en moeder van Ruben. Mijn passie voor fotografie is al ontstaan in mijn kindertijd. Op mijn 7e kreeg ik dan ook mijn eerste fototoestel op mijn verjaardag. Ik heb de gemaakte foto's nog steeds in mijn bezit. Gelukkig zijn mijn kwaliteiten inmiddels flink verbeterd. 

Ik hou van kinderen. Elk kind is anders en vooral, kinderen zijn eerlijk. Na jaren in de financiële sector te hebben gewerkt, heb ik in 2013 mijn droom waargemaakt. Ik heb mijn bedrijf opgestart en me voornamelijk gespecialiseerd in kinderfotografie. De onbevangenheid van kinderen, dat is zo mooi. Vroeger moesten de kinderen strak in het gareel voor de foto. Tegenwoordig is dat gelukkig niet meer zo. 

Mijn doel is om mooie, pure en warme foto's voor jullie te maken. En daarnaast vooral plezier te hebben. Daarmee komen we al een heel eind ;-)

Trefwoorden:  

Enthousiast-Texelgek-Lachen-Gevoelsmens-Canon-Project life-Creatief-Behulpzaam-Perfectionist-Friese nuchterheid.